Női szemmel - GlamourFérfi szemmel - Glamour

Glamour fotók - Férfi szemmel

Ki ne vágyna rá, hogy készüljön róla egy igazán csajos vagy pasis fotó, esetleg egy teljes modell portfólió. Még a legkeményebb szív is megdobban (titokban), ha egy jó képet lát magáról az ember. Szerencsére egyre többen döntenek úgy, hogy felkeresnek egy profi fotó stúdiót és egy pár órás stúdiófotózáson elkészíttetik az áhított képeket. Nagy az izgalom, nagyok az elvárások önmagunkkal és a fotóssal szemben is.

Mitől fogjuk szeretni a rólunk készített képeket? Ha képesek vagyunk elfogadni önmagunkat és jól érezzük magunkat a bőrünkben. Egyszóval, ha nem kapunk frászt attól, aki a tükörből ránk köszön reggelente. 

Ha nem szeretjük önmagunkat, akkor a legjobb fotó se lesz igazán jó nekünk. Nincs az a fotós, nincs az a fotótechnika, ami olyan képet készít, amitől megrendelőként boldogok és elégedettek leszünk. Ilyenkor jön a kérés a fotós felé és a durva Photoshopos trükkök, mint csodafegyver. Megszületnek a porcelánra retusált női arcok, melyek 50 helyett csak 30-nak mutatnak minket, eltűnnek a ráncok és vele együtt minden arcvonásunk is, cseppfolyósítással torna nélkül is eltűnnek a plusz kilók, megszületnek az extra karcsú derekak és még egy homokos tengerpart is bekerül az új anatómiai csoda mögé.

Bevallom, Én nem szeretem az ilyen képeket. Szeretem az emberek arcvonásait, fontosnak tartom, hogy az ember arca mesélni tudjon egy képen. A tökéletlenségtől válnak tökéletessé az embereket ábrázoló fotók.

gyerekfotók

Glamour fotókért kattintson ide vagy a bal oldali képre!